Coronavirus: Update (1)

Beste leden, Noord Brabant heeft een speciale positie gekregen in het Coronanieuws, zoals op de site van het RIVM is te lezen: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Kunst en Kracht volgt het advies van het RIVM. Dit heeft nog steeds geen invloed op de doorgang van de lessen – alle lessen zullen (indien mogelijk) doorgaan. Indien een trainer genoemde klachten vertoont, dan zal hij/zij vervanging zoeken en als dat niet mogelijk is de les alsnog moeten annuleren. Daarover wordt u dan via de normale kanalen geinformeerd.

Dit betekent ook dat Kunst en Kracht alle leden vriendelijk doch dringend verzoekt niet naar de lessen te komen indien zijzelf klachten hebben zoals aangegeven door het RIVM. Indien een trainer een lid aantreft op de les die deze klachten vertoont, dan zal de trainer de les stilleggen en het lid verzoeken naar huis te gaan. Indien dat niet gebeurt zal de les worden stopgezet. Hopelijk heeft u begrip voor de keuze van de vereniging om de richtlijnen zo goed mogelijk op te volgen.