Onze Vereniging

Kunst & Kracht is opgericht in 1919. Kunst & Kracht is een vereniging die volop in ontwikkeling is. Je kunt er recreatief en wedstrijdturnen. Verder bieden we Ouder-Kindgym, Kleutergym en freerunning, trampolinespringen aan. 

De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan binnen Kunst & Kracht. Het bestuur en de werkgroepen behartigen de belangen van alle leden en geven inhoud en richting aan het beleid van de club.

Kunst & Kracht kent een aantal werkgroepen die zich bezig houden met de uitvoerende taken. De wedstrijdgroep en hun trainers vallen onder de verantwoordelijkheid van de Werkgroep Turnen Dames (WTD). Daarnaast zijn er de werkgroepen Recreatie Sport( WRS), PR & Sponsoring (WPS), Werkgroep opleidingen (WOP).

Missie en Visie

Turnvereniging Kunst & Kracht is een lokale turnvereniging die al meer dan 100 jaar actief is. Wij bieden turnlessen aan voor kinderen van alle leeftijden en niveaus.

Met als Missie:
‘kwalitatief toestel- turnen voor alle niveaus van recreatief tot topsport voor eenieder die de sport turnen wil beoefenen.’

Het doel van Kunst en kracht is om onze leden te voorzien van hoogwaardige trainingen en het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van elk lid.

Bestuur

VoorzitterArie Rinzema
SecretarisTom Bertens
PenningmeesterIlona Smulders
SportKim van Deurzen
CommercieelPieter Vermeer
AlgemeenMarina Hamahu