Coronavirus: Update (8)

Beste leden, afgelopen dinsdag zijn de maatregelen verder aangescherpt. Voor de meeste trainingen bij Kunst en Kracht heeft dit geen consequenties, behalve daar waar er leden zijn van 18 jaar en ouder. Hier hebben we voor de komende twee weken enkele aanpassingen moeten doen, veelal organisatorisch, dus dan verandert er niets aan de lestijden of lesdoorgang.

De uitzondering is de freeruntraining en de trampolinetraining op resp. dinsdag- en woensdagavond in de Salto. Hier is het anders organiseren van de training zodanig lastig, dat we daar gevraagd hebben de 18+ leden de komende twee weken te komen trainen op vrijdagavond, bij de turntraining voor volwassenen. Die groepsgrootte is zodanig klein dat daar goed aan de hand van de richtlijnen gesport kan worden.

Wat Kunst en Kracht betreft zullen alle Try Out Sports trainingen ook gewoon doorgaan. Er is enige twijfel gekomen door wisselende berichtgeving, maar K&K heeft formeel nog niets vernomen van de organisatie dat het geannuleerd moet worden, dus heb je je ingeschreven dan ben je van harte welkom op de door jou gekozen sport. Als daar iets in wijzigt krijg je natuurlijk bericht.

Mocht je vragen hebben, neem dan even contact op. Blijf sporten, blijf veilig, alleen samen ….